Program

PROGRAM ATT BOKA 2020/2021

Alla Program kan spelas på både svenska och finska.

Ta kontakt via info@pakka123.com för pris och lediga datum.

 

LIVE SHOW

 

Med över 300 live spelningar i finland och sverige är Jesse P en av nordens mest rutinerade artister på scen. På ditt lokala Jam din skola eller större events underhåller han publiken till max. Jesse P har igenom åren släppt musik och skivor på 3 språk och kan därför även uppträda på alla 3 språk vilket inte lämnar någon i publiken utanför (Svenska, Finska, Engelska).

Längd: 10 - 40 min

Turne period: 2020

SPEGELBILD  (10 - 100 år)

 

En musikalisk föreläsning om språk och kultur med hjälp av rap musik.

Jesse´s egna låtar från olika perioder i livet blandas med egna sanna berättelser i

form av dialoger och nyskapade låtar om hur det varit under olika delar av hans liv. I föreställningen Spegelbild/Peilikuva får man följa Jesse´s resa från en ung förvirrad tonåring till platsen där han står idag som aktiv artist och kulturarbetare med språk i fokus i både Sverige och Finland.

Längd: ca 35 min

Turneperiod: 2020/2021

ANDU RÄPPÄRI  (3 - 10 år )

 

Med åren så har Rap musiken växt in i folkhemmet och idag är även en 3 åring bekant med musikstilen. Föreställningen "Andu Räppäri" är en berättellse skriven av Jesse Piisinen för Sisuradio men då i en version för 10 åringa. Som små barns pappa skrev han om berättellsen till en saga och byggde en föreställning runt själva sagostunden. Barnen blir snabbt delaktiga och vill bidra med egna ideér när Jesse börjar att berätta om Andus resa till att bli en rap stjärna. Som avslutning så sjunger Jesse en av Andus låtar för barnen som då så klart får dansa med till live musik.

Längd: 25 min

Turneperiod: 2020/2021

 

RAP WORKSHOPS  (8 - 100år)

 

Rap workshops är ett fungerande koncept för så väl unga som gamla. Idag är just rap musik en stor del av populära kulturen bland unga och många hittar sina förebilder bland rap artister. Det hela sker med en lekfull stämning och det är okej att skämta och göra bort sig lite om man vill. På det sättet så jobbar man samtidigt på sitt självförtroende och lär känna sina kamrater bättre. Men samtidigt får man en bra grund för att på egen hand fortsätta och skriva texter hemma eller med kompisarna.

Längd: 45-60 min

Turneperiod: 2020/2021

Dansa På Finska (3 - 8 år)


En helt vanlig dans-workshop för barn fast på Finska.

Låt barnen röra sig och vara aktiva till finks musik. Daniela tar med barnen på lejonjakt, och lär dom grymma moves till finsk musik. Inga språkkrav då undervisningen sker på svenska.  Yksi kaksi kolme Neljä! 

 

Längd: 30 min

Turneperiod: På förfrågan 2020

KONTAKT

Email: info@pakka123.com

Phone: +46 76 200 94 66

FÖLJ OSS